Jeg er 49 år og opvokset i Frederikssund. Efter 23 år med bopæl i København, valgte min mand og jeg i 2008, at flytte tilbage til mine rødder.

Sammen har vi to adoptivdøtre, der er 2 år og 8 år. Den store går i 2. klasse.

Oprindeligt er jeg uddannet filmproducer fra Den Danske Filmskole i 1997. Jeg har således arbejdet i film- og tv-branchen i en lang årrække hos bl.a. filmproduktionsselskaber som Koncern Film- og TV, Angel Films, Bech Film, Fine & Mellow, Bald Film og Rambling Rose Animation Films.

De sidste par år har jeg ønsket et brancheskift og har efter et barselsvikariat i en større medicovirksomhed færdiggjort en diplomuddannelse som lægemiddelkonsulent sommeren 2012. Jeg er p.t. på barsel.

Jeg har været medlem af Radikale Venstre siden 2004. Da vi flyttede til Frederikssund fik jeg mulighed for at deltage mere aktivt i det politiske liv i byen.
Jeg er formand for den Radikale Kommuneforening i Frederikssund.
Jeg er 1. suppleant ti Folketinget.
Jeg har siddet i Radikale Venstres Hovedbestyrelse fra 2011 – 2013.
Jeg er medlem af FNI (Frederikssund Nye Initiativråd), Frederikssund Kunstforening, Frederikssund Klimaforening og Frederikssund Tennisklub.

Som spidskandidat med mulighed for at komme i Byrådet, glæder jeg mig til at arbejde for mere radikal indflydelse lokalt.

Vi skal vise tillid til vores medmennesker og selv være med til at tage ansvar for det samfund vi lever i, i den udstrækning hver enkelt kan. De, der ikke har mulighederne, skal have den fornødne hjælp, hvadenten de er selvforskyldte eller uforskyldte, de er født i Danmark eller udenfor – andet kan vi ikke være bekendt.

Jeg går stærkt ind for social ansvarlighed overfor de svageste i samfundet, og ellers stor grad af frihed til at leve sit liv som man vil, sålænge det ikke går ud over nogen. Jeg står for en anstændig behandling af alle vore medmennesker.

Curriculum vitae Helle L Mølvig

Advertisement