30. AUGUST 2011 FREMTIDENS FOLKESKOLE

Åbent debatmøde tirsdag d. 30.8.2011, kl. 19.30 i Elværket, Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund

Giv folkeskolen 2½ time af din tid og vær med til at diskutere dens fremtid.

Marianne Jelved og Helle L. Mølvig

Besparelser, fyring af lærere, nedlægning af skoler, minimumstimetal, faglige krav og elevplaner er nogle af de store udfordringer skolevæsenet generelt står over for, samtidig med, at alle gerne vil sikre en god uddannelse for ’Danmarks fremtid’, nemlig eleverne. Hvordan sikrer vi en god Folkeskole? Hvad skal der til?

Aftenens oplægsholdere er:

Velkomst v/Helle Løvgreen Mølvig, folketingskandidat  (R), Frederikssund

Marianne Jelved (MF) –Radikale Venstres uddannelsesordfører

Benedikte Ask Skotte – formand for Skole og Forældre

Flemming West Clausen – skoleleder, Ådalsskolen, Frederikssund

Karin Buckle – forfatter, Ordkløveriet

Dernæst pause og fri debat

Der vil være mulighed for at købe øl/vand og kaffe/te.

VEL MØDT alle interessere de.

6. AUGUST 2011 – Vi tror – også på lærerne – event.

Radikale Venstre er på gå-gaden i Frederikssund kl. 11.00 – 13.00

Sommeren er ikke slut så vi går på gaden og deler foldere ud om radikal politik. Samtidig opfordrer vi alle skoleelever til at skrive en god historie om deres lærer på bagsiden af vores postkort. Efterfølgende vil vi udvælge en historie og overrække den pågældende lærer en buket blomster. Det sker som en symbolsk handling for at påskønne alle læreres indsats.

Kom og mød os.

7. april 2011 – Høring om Fjordforbindelsen i Frederikssund Hallen.

Transportministeren Hans Christian Schmidt besøger Frederikssund til borgermøde om den kommende Fjordforbindelse. Mød op og giv din holdning til kende.

Radikale Venstre i Frederikssund er for en gratis sydlig tunnel. Lokalavisen vil være tilstede bl.a. for at høre Radikales standpunkt i sagen.

Angående tidspunktet – så check lokalpressen.

 

16. marts 2011 – Invitation til åbent debatarrangement – kl. 19.30 – 22.00

i Elværket, Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund

Har du interesse i erhvervspolitik/egnsudvikling?

Frederikssund Kommune har en del udfordringer med egnsudvikling/infrastruktur etc. især på grund af opdeling af kommunen på grund af fjorden. En ny fjordforbindelse er under udarbejdelse, en motorvej fra Ballerup ligeledes og udvikling af ny clean tech by ved St. Rørbæk er nogle af de tiltag, der vil udmønte sig de kommende år. Men selvom Frederikssund Kommune er udråbt til at være et af de største udviklingsområder på Sjælland – er vi så i mål, eller hvilke krav stiller erhvervslivet til vores kommune, for at slå sig ned her? Hvilke krav stiller borgerne for at flytte hertil? Hvordan sikrer vi en fortsat positiv udvikling af hele egnen?

Program:

Helle Løvgreen Mølvig, Radikal folketingskandidat for Frederikssundkredsen byder velkommen til en spændende og forhåbentlig livlig debataften for alle interesserede borgere, virksomheder og organisationer.

Oplæg ved erhvervspolitisk ordfører Morten Østergaard MF (R)

Oplæg ved Ole Find Jensen (S) – borgmester i Frederikssund Kommune

Oplæg ved John Schmidt Andersen (V) – byrådsmedlem samt formand for plan- og udviklingsudvalget i Frederikssund Kommune

Oplæg ved Henrik Guldberg Pedersen – fabriksdirektør, Haldor Topsøe, Frederikssund

Derefter gives ordet frit til diskussion og spørgsmål ca. 1 ½ time

Der er mulighed for til en billig penge at købe kaffe/te.

Vær med og TAG ANSVAR

Vel mødt – Radikale Venstre, Frederikssund

 

20. januar 2011NYTÅRSKUR kl. 19.30 på Lokesvej 21, 3600 Frederikssund.

Kom og mød Kirsten Lee, regionsrådsmedlem, Lars Heide, regionen og Helle Løvgreen Mølvig, folketingskandidat.

Mens du har mulighed for at høre nyt fra regionen serverer vi lidt ost og rødvin og derefter er der forhåbentlig lagt op til en hyggelig aften med politiske meningsudvekslinger. Vel mødt.

30.11.2010 Mød Radikale Venstre på Frederikssund S-togsstation

Tager du toget på tirsdag d. 30.11., kan du i tidsrummet 6.30 – 8.00 møde din lokale, radikale folketingskandidat samt et par andre radikale. Vi vil nemlig dele vores TAG ANSVAR foldere ud samt give folk mulighed for at få en varm kop kaffe i vinterkulden. Vi glæder os til at se jer.

09.10.2010 Radikale bygger asylbur

De fire  folketingskandidater i Nordsjælland, Helle Løvgreen Mølvig, Christian Friis Bach og Helge Vagn Jacobsen og Margrethe Vestager, vil være på torvet på Slotsgade i Hillerød lørdag d. 9. oktober mellem 11-14 med et asylbur bemandet af en fiktiv familie på fire personer. Det skal illustrere de forhold, vi byder asylansøgere i Danmark.

Vi glæder os til at møde byens borgere og diskutere politik. Der vil være balloner og bolcher til børnene.

Tag ansvar sammen med os – vel mødt.

Asylburet er en del af Radikale Venstres landsdækkende kampagne ”Tag ansvar”, som løber i august, september og oktober. For yderligere oplysninger om kampagnen se: www.tagansvar.radikale.dk

28.08. 2010 Mød Radikale Venstre under Slangerup SnakeCity JazzFestival

Vil du møde Radikale Venstre til et slag velfærdsspil – kan du finde os under lørdagens jazz festival i Kongensgade. Der vil være rig mulighed til at spille, diskutere politik og høre god musik.

Til børnene vil der være balloner og bolcher.

16.08. 2010 TAG ANSVAR

Så er Radikale Venstres kampagne TAG ANSVAR skudt i gang.

Radikale Venstre opfordrer alle danskere og bosiddere i Danmark, som kunne tænke sig et andet og bedre Danmark om at være med til at tage ansvar for vores fælles samfund.

Det kan du bl.a. gøre ved at støtte vores politik.

Radikale lytter – også til økonomer.

Vi er trætte af, at regeringen ikke lytter til økonomer, der påpeger at skal vi genoprette dansk økonomi, så er efterlønnen et fornuftigt sted at hente en del af pengene. Derfor vil Radikale afvikle efterlønnen over 10 år og sikre bedre vilkår for dem der bliver arbejdsløse .

Radikale stoler  – også på udlændinge.

Vi ønsker en langt mere anstændig udlændigepolitik. Mange har vi brug for på arbejdsmarkedet, andre f.eks. asylansøgere skal sikres i form af rettigheder til at tage en uddannelse, søge arbejde og have en ordentlig bolig.

Radikale tror – også på lærerne.

Det er ikke lærernes skyld, hvis det står grelt til i Folkeskolen. Vi ved, at de gør deres bedste, under de vilkår regeringen har fastlagt. Vi vil sikre moderne rammer, med mere tid til kerneydelsen – nemlig at undervise og motivere børnene. Og så vil vi sikre bedre efteruddannelsesmuligheder.

Du kan gå ind på www.radikale.dk og støtte vores valgfond.

Advertisement